Padel & Event

Med oss kan ni kombinera padel med en av Sveriges populäraste sommarstäder och bo på det unika, gemytliga och fantastiska hotellet mitt på stranden, Ocean hotell.

Med sina långa sandstränder, skogen & sjöarna, är Falkenberg dessutom ett matmecka som du inte vill missa, med många spännande matupptäckter att göra.
Och ett besök, med välfylld plånbok, på Sveriges största turistmål Ullared och varuhuset Gekås som enbart ligger ca. 20 min med bil från Falkenberg eller se buskis på Vallarnas Friluftsteater, gör valet lätt: Det är med Padel & Event till Falkenberg som er nästa padelresa ska gå.

Dagarna tillbringar ni på Ocean hotel som erbjuder förutom rum som är personligt inredda med handplockade detaljer och omsorgsfullt valda möbler, en restaurang och pub där ni kan avnjuta en härlig middag med havet som närmsta granne samt en möjlighet att konferera i en underbar miljö vid havets kant.
Eller varför inte passa på att vira om era morgonrockar och ta ett dopp i Kattegatt för att njuta av en varm bastu efteråt? Passa även på att utmana varandra i biljard eller shuffleboard eller kombinera både i en turnering.

Padel spelar ni på PDL Center Falkenberg. PDL Center som idag är ledande inom svensk padel och som har målsättningen att ta sporten till nya höjder, välkomnar spelare av alla nivåer. Nybörjare som vill lära sig spela padel, mer avancerade spelare som vill ta sitt padelspel till nästa nivå samt alla däremellan. Helt enkelt för alla!

Varför tveka! Ta med dig kompisgänget, företaget eller familjen och njut av fantastisk atmosfär och padel i världsklass.

Vi hjälper dig skapa ditt event

Vad vi erbjuder?

Vi arrangerar padelresor till Falkenberg, både för privatpersoner och företag. Självklart skräddarsyr vi er resa efter era önskemål.

Klicka här för att se förslag på hur ert upplägg skulle kunna se ut.

I våra unika padelpaket bor ni på Ocean hotel, där lunch x 2 (ankomstdag+avresedag), 2-rättesmiddag, frukost och fritt tillträde till bastu, efter ni varit och doppat er i havet, ingår.
Utöver det exklusiva boendet ingår även 5 ½ timmes padelträning på familjära PDL Center Falkenberg.

Vad händer när fyra padeltokiga lokala profiler från västkustens pärla, Falkenberg, slår sina kloka huvuden ihop? Jo, Padel & Event i Falkenberg bildas.

Henrik

Henke heter jag, jobbar som ambulanssjuksköterska och de fyra senaste åren även som padeltränare. Tränar och coachar spelare som tillhör svenska eliten och som spelar på Svenska padeltouren.

Jag tävlar själv på touren och utövar padel ca 5-6 ggr i veckan. Sponsrad av Babolat och jobbar mycket för dem med just att marknadsföra deras padelprodukter.

 

Jan

Jan heter jag och jobbar inom servicebranschen. Jag är egen företagare och driver campingar, restauranger och ett hotell och fullständigt älskar allt som har med service att göra.

För mig är det självklart att vara en del av denna konstellation. Allt för att hitta olika reseanledningar som vi alla gillar. Välkomna till oss.

 

Ghassan

Info kommer

 

Jonas

Jonas heter jag och har ett eget företag som är Franchise till Verisure/ Securitas Direct (JA Larm AB)

Har spelat Padel i 6 år och varit padeltränare i ca 2 år, något jag brinner för är att utveckla och förbättra alla att bli bättre i Padel.
Har gått i Pdl tränar utbildning.

Kreera web&design Logo